Dr. Emmanuel Thompson

Psykolog spelad av Owlbearpig

Description:
Egenskaper
Anseende ○○○○
Övertala ○○○○
Kredit ○○○○
Börd ○○○○
Avståndsvapen ○○○○
Närstrid ○○○○
Rörlighet ○○○○
Styrka ○○○○
Expertisområden
Antropologi ○○○
Arkeologi ○○○
Bibliotek och arkiv ○○○
Ekonomi ○○○
Flora och fauna ○○○
Fotografi ○○○
Historia ○○○
Juridik ○○○
Konst och hantverk ○○○
Kriminalteknik ○○○
Medicin ○○○
Mekanik ○○○
Naturvetenskap ○○○
Ockultism ○○○
Språk ○○○
Teologi ○○○

●○

Bio:

Har bland annat tagit hand om folk som skadats i och traumatiserats av krig. Har hört historier om både ett och annat från PTSD-drabbade

soldater. Är personligen intresserad av arkeologi, antropologi och därtill relaterade områden.


Född 18XX

Deltog i det stora kriget som sjukvårdare. Förflyttades pga sin psykologutbildning till en enhet som tog hand om soldater som drabbats av “shell shock”. Efter kriget öppnade han en liten praktik och fick ett kontrakt med armén att fortsätta behandling av ett antal klienter.

Han har också en forskartjänst på The East London College med lite undervisning och lite betalt, men med tillgång till arbetsrum och bibliotek.

Under flera år bestod klienterna av de som skickats till honom från armén samt en handfull andra, men 1924 kontaktades han av en man från en icke namngiven statlig organisation som erbjöd ett generöst arvode för att under synnerlig diskretion behandla ett antal civilister som uppvisade symptom liknande “war strain” eller “war neuroses” (som “shell shock” hade börjat kallas).

Det visade sig handla om de överlevande ur två familjer som nyligen hade skickats hem från Indien efter en tagisk historia om två familjefäder som tillsammans hade utfört ett antal bestialiska mord och till slut dödats i en strid mot soldater ur 124th Duchess of Connaught’s Own Baluchistan Infantry. Under sessionerna med deras anhöriga framkom att de hade varit medlemmar i en kult som trots lokalbefolkningens varningar hade börjat dyrka lokala gudomar som hade övergivits hundratals år tidigare. Flera av dem berättade också om rent övernaturliga saker som skulle ha hänt under den tiden.

Medlem i Angelicasällskapet.

Dr. Emmanuel Thompson

The Angelica Society (Group #2) krank Owlbearpig